Beauty ~ Wellness ~ Huidverzorging

In eerste instantie lijken Beautyproducten wellicht niet te passen in het assortiment wat wij reeds aanbieden, maar wij zijn van mening dat dit juist heel goed past in ons assortiment! Waarom? Heel simpel. In ons vak draait het veelal om uiterlijke verschijning!

Zeker in de tijd van nu, wil iedereen er graag op zijn best uitzien! En hoe doe je dat? Juist met Beauty, Wellness & Huidverzorging!

Vanaf heden zijn wij ook een Oriflame verkooppunt!

5 redenen waarom je Orifllame producten zou moeten kopen:

  • Om je schoonheid van binnenuit te verbeteren

Als Zweeds bedrijf geloven wij in een complete benadering van je levensstijl om je schoonheid te verbeteren. Om er fantastisch uit te zien moet je je geweldig voelen! En met 50 jaar beauty ervaring heeft deze benadering geholpen met het definiëren van onze product filosofie. Hoe beter jij je voelt, hoe gezonder je eruit zult zien!

  • Om echt waarde te krijgen voor je geld

We zijn gepassioneerd over het maken van goede kwaliteitsproducten. Producten waarbij we de beste natuurlijke ingrediënten combineren met het beste van de moderne wetenschap. Hoog presterende producten met bewezen resultaten. En natuurlijk omdat wij geloven dat alle geweldige producten toegankelijk moeten zijn voor vele, bieden wij waarde voor je geld.

  • Verantwoord kopen

We zetten ons volledig in voor het ontwikkelen van producten op een verantwoorde manier. Dat betekent respect voor mens en natuur gedurende het hele proces – van het selecteren van ingrediënten en formules tot het kiezen van productie- en verpakkingssystemen. Voor ons is het van cruciaal belang dat we een positieve invloed hebben op de gemeenschappen waarin we actief zijn met een minimale impact op het milieu.

  • Om bewezen resultaten te ervaren

We boeken vaak betere resultaten met onze producten dan onze concurrenten. En onze unieke dagelijkse huidverzorgingsroutines en voedingssupplementen bieden gecombineerd zelfs nog betere resultaten. Onze klinische testresultaten bewijzen het! Dus koop Oriflame als je resultaat wilt zien.

  • Om juist dát te vinden voor jouw unieke schoonheid

We streven erna om producten te kunnen bieden voor iedereen en voor elke gelegenheid. Met de grootste selectie make-up, geuren en accessoires – geïnspireerd door de nieuwste beauty- en modetrends – iedereen kan zijn eigen kenmerkende stijl uitdrukken.


Wil jij graag zelf met korting bestellen?

Schrijf je via deze link dan gratis & vrijblijvend in en ontvang direct standaard minimaal 15% korting!


Wij zoeken nog nieuwe teamleden!

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die ook graag willen werken met de producten van Oriflame!

Even de voordelen op een rijtje:

* Direct starten

*Direct verdienen

*Waar & Wanneer je maar wilt

*Géén verplichting

*Géén investering

*Goede begeleiding

*Werken in een fantastisch leuk & gezellig team

Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of schrijf je direct in via deze link!

 

Of stuur gerust vrijblijvend een appje naar: 0646153388